Мариупол – АЗ четвъртък 08 Август

Двубоят между Мариупол – АЗ ще се проведе на 08 август (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. АЗ изглежда беше подложен на голям натиск, след като направи 0-0 у дома срещу Hacken в последния кръг от квалификациите, но победата с 3:0 в Швеция отбеляза напредък за холандската страна.

Коефициентът за победа на Мариупол е 5.00. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на АЗ е 1.66. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Мариупол – АЗ: Статистика Н2Н

Двата отбора не са се срещали до момента.

Мариупол – АЗ: Прогноза

Над 2,5 гола са отбелязани във всеки от последните шест мача на Мариупол, както и в три от последните шест на AZ, а украинците са загубили два от тези мачове с един и същи резултат от 2-1. AZ завършиха своя четвърти мач без гол през миналата седмица, когато вкараха три срещу Хакен и след това вкараха четири у дома на Фортуна Ситард, така че е безопасно да се каже, че посетителите ще носят заплаха в атака по време на 1-вия мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com