Мароко – Иран 15 юни bet365

Срещата от Група В на Световната купа на ФИФА 2018  между Мароко и Иран ще се проведе на 15 юни (петък) от 18:00ч на стадион Санкт Петербург. Мароко и Иран ще се срещнат за първи път в историята си. И двата отбора се нуждаят от победа, за да продължат мечтата си.

Кофициентът за победа на Мароко е 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на  Иран  е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Мароко – Иран : Статистика Н2Н двубои

Както Мароко, така и Иран ще се стремят да повишат доверието си,с резултат на  втория ден от Световната купа.
Загубата тук би означавала сбогуване с купата за някоя от тези страни, като се има предвид, че по-късно ще играят съответно срещу Португалия и Испания.
Целият свят очаква мач с нисък резулта, но ще заложим за голове в двата края, тъй като и двата отбора имат уважаван атакуващ арсенал в своите редици.

Прогнози

Отборът на Херв Ренард запази звездната си форма след кампанията за квалификация, и те ще влязат в този мач след три победи и равенство в последните четири международни приятелски мача. Отборът показа особено силни резултати в 1-2 победа над европейската надежда Сърбия през март.

Интересното е, че няма място в  мароканския отбор за Софяне Буфал, който има талант навсякъде. Медхи Бенатия е главната звезда, но трябва да се следим и Хаким Цийч. Холандският футболист на годината е чудесен и не бихме се изненадали да го видим да направи разликата за Атласките лъвове в Русия. Прогнозния ni резултат FT е шокираща победа за Иран.

Иран приключи предишния сезон  в лошо състояние, след като взе само  една точка в групата с Аржентина, Нигерия и Босна и Херцеговина. Въпреки това, те пристигат в Русия с много по-талантлив отбор, начело с португалския експерт Карлос Куироз. Всички ще очакват резултати от най- добрия им голмайстор Алиреза Яханбахш (Ередивизи ), който ще има страхотен помощник в лицето на Карим Ансарифард, който вкара 17 гола за Олимпиакос този сезон.

Въпреки че букмейкърите виждат Мароко като фаворити тук, не бихме подценявали атакуващата иранска линия тук и нашият залог   е Team Melli да не губи . Въпреки че защитната линия на Мароко се оказа солидна през последните няколко години, ние  ще е възползваме от  коефициентите, предложени Иран да вкара два или повече гола.

Иран да не губи.
Иран над 1.5 гола.
Точен резултат FT: 1-2 Иран

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на FIFA World Cup са: Coca Cola, Hyundai, Qatar Airways, VISA .

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG