Марсилия – РБ Лайпциг 12 Април

Двубоят между Марсилия – РБ Лайпциг ще се проведе на 12 Април (четвъртък) от 22:05 часа в среща от Лига Европа. РБ Лайпциг има тънка 1-0 преднина в Марсилия за втората среща на финалната четвъртина на „Лига Европа“, в мач, който виси в перфектен баланс.

Коефициентът за победа на Марсилия 2.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70. Коефициентът за победа на РБ Лайпциг e 3.10Вижте ТВ Програма за мача тук.

Марсилия – РБ Лайпциг: Двубой Статистика

Лайпциг с 1:0 миналия четвъртък е  единствената среща с Марсилия във всички състезания.

Булките имаха вкус на френската опозиция по-рано този сезон, когато бяха групирани с Монако в Шампионската лига. Те спечелиха една незабравима победа с 4:1 в Монако след 1-1 домакинско равенство.

Марсилия има много опит срещу клубовете в Бундеслигата, но техният общ рекорд в този аспект е лош – 5 победи, 3 равенства, 9 загуби от 17 мача. Домакинският рекорд е донякъде задоволителен, имайки предвид 4 победи и равенство от 8 мача, като са загубили три пъти.

Марсилия – РБ Лайпциг: Прогноза

Мачът бе в правилния баланс, а Лайпциг водеше с 1: 0, докато Марсилия държеше перфектен рекорд на домашен терен. Също така, това е кой да спечели от тук, тъй като и двата отбора са построени на платформата за атакуващ футбол. Вярваме, че предстои да видим някаква драма в тази конкретна игра.

Един от отборите, които намираме за добра, е и двата отбора да отбележат. Не само атакуващият манталитет на страните, но и смъртоносната форма на Лукас Озампос и Тимо Вернер за двете страни правят сериозен случай за нашето прогнозиране.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com