Хуан Мата не е загубил надежда за титлата

Ман Юнайтед може да се доближи до лидерите в таблицата, вярва Хуан Мата.

Испанският национал Хуан Мата заяви, че всички големи отбори във Висшата лига губят точки и поради тази причина неговия Ман Юнайтед продължава да има шансове за шампионската титла. Той се надява отбора му да подобри резултатите си и да настигне лидерите.

Междувременно, залози за победа на Юнайтед над Арсенал у дома на 19-ти ноември се приемат при коефициент от 2.50. Шансовете на „червените дяволи“ да спечелят титлата на Острова са оценени на 21.00.

Ман Юнайтед започна отлично сезона с три поредни победи, но след това изпадна в мини криза. Отборът на Жозе Моуриньоо записа първа победа за последните пет кръга срещу Суонзи с 3:1 миналата неделя. „Червените дяволи“ са шести в таблицата с пасив от осем точки от водача Ливърпул.

„Вярно е, че старта на сезона ни не бе такъв, какъвто очаквахме, но все още сме достатъчно близо до лидерите. Във Висшата лига всички големи отбори губят точки и ние вярваме, че ще можем да доближим първите места“, коментира Мата.

Хуан Мата в момента е с националния тим на Испания, на който му предстои домакинство на Македония в събота от световните квалификации. Коефициентът затова Мата да се разпише в срещата е 2.20.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в Bet365