Матуиди: Този сезон ще е най-трудният

Полузащитникът на ПСЖ е наясно с огромното предизвикателство, което очаква тима му по пътя към пети пореден трофей в Лига 1.

Блейс Матуиди предвиди, че на него и съотборниците му ще бъде изключително трудно да защитят титлата си в Лига 1 през тази кампания. Шампионът от последните четири години ПСЖ стартира неубедително в първенството и до момента има две поражения на сметката си в седем изиграни мача.

Ставката затова ПСЖ все пак да успее да ликува с пета поредна шампионска титла във Франция е 1.25. Шансовете на парижани да триумфират с отличията в Шампионската лига са оценени на 21.00.

ПСЖ продължи с колебливите изяви под ръководството на новия си мениджър Унай Емери, след като в петък регистрира второто си поражение в лигата в гостуването на Тулуза (2:0). „Принцовете“ бяха пълни доминатори на домашната сцена в последните четири години, но сега нещата се очертава да бъдат далеч по-различни, предупреди Матуиди.

„Браво на Тулуза, те играха точно както трябваше, а ние се представихме добре само през първата част. Всеки сезон е много труден, но този изглежда, че ще бъде най-трудният. Ние обаче не трябва да се притесняваме, а е нужно да продължим да работим здраво. Имаме още 38 мача, в които да поправим грешките си“, сподели френският национал.

ПСЖ ще трябва бързо да се отърси от разочарованието в Лига 1, тъй като в сряда пред момчетата на Емери предстои нов важен тест, а именно като гост на родния първенец Лудогорец в дуел от група А на Шампионската лига. Парижани завършиха наравно 1:1 у дома срещу Арсенал в първия кръг от потока.

Залози за победа на Лудогорец в мача на „Васил Левски“ се приемат с коефициент 9.00. Ставката затова ПСЖ да не допусне гол във вратата си пък е 1.83.

Не забравяйте, че ако срещата ЛудогорецПСЖ завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.