Мексико – Уелс – приятелски мач 29 май

Международната приятелска среща между Мексико – Уелс ще се проведе на 29 май (вторник) от 04:00 ч. българско време на Rose Bowl в Падсадена, Калифорния. Сблъсъкът ще даде възможност и на двата отбора да се възстановят след съответните си загуби през март.

Коефициентът за победа на Мексико е 1.61. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Уелс е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Мексико – Уелс: Статистика Н2Н двубои

Двата отбора се срещнаха точно преди шест години в приятелски мач в Източен Ръдърфорд. Ел Три победи с  0-2 накрая, благодарение на гол от Исус Алдо Де Нигрис.

Това е само втория Н2Н сблъсък между тези два отбора, като първия бе в Световното първенство  1958 г. срещу Швеция, когато завършиха с 1: 1 в груповата фаза.

Прогноза

И двамата мениджъри ще имат проблеми с отборите си тук. Гигс ще бъде без Бен Уудбърн, Джо Алън и Гарет Бейл, но той направи и интересно решение, като остави Хал Робсън-Кану от WBA извън терена  за приятелския мач срещу Мексико. Ааррон Рамзи от Арсенал обаче ще се върне в състава след като пропусна мача в Купата на Китай през март.

Драконите всъщност игрха много добре в Купата на Китай, където победиха домакините си с 6-0 в полуфинала, преди да паднат с  0-1 от Уругвай на финала. Уелс обикновено играе много затегнато и можем да очакваме Райън Гигс да подготви стратегията по такъв начин, знаейки, че те ще са без звездите си тук.

Мексико завърши поредицата си от три победи с разочароваща загуба срещу смесената линия на Хърватия през март (0-1 у дома). Хуан Карлос Осорио очевидно иска да види по- добро представяне тук и колумбийският мениджър ще бъде окуръжен от връщането на Джонатан дос Сантос, който участва в мач за ЛА Галакси в МЛС, след като се възстанови след травма.

Като цяло и двата отбора ще бъдат силно мотивирани да постигнат резултата тук и можем да очакваме близка среща с много малко шансове за гол в двата края. Под 2-5 гола FT е най-доброто от опциите за залагания .

  • Под 2.5 гола FT
  • Мексико да поддържа чиста мрежа

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG