Мексико – Ямайка понеделник, 24 юли

Двубоят между Мексико – Ямайка ще се проведе на 24 юли (понеделник) от 04:00 часа след полунощ в среща за Златната купа на КОНКАКАФ. Младата мексиканска страна е подценявана в турнира, въпреки че има много вълнуващи таланти в отбора.

Коефициентът за победа на Мексико в идния дуел е 1.50, а равенство се приема с коефициент от 4.00. Пазарът за победа на Ямайка се оценява на 7.00.

Мексико – Ямайка: Двубой статистика

Екипите изиграха равенство 0-0, когато се срещнаха по време на груповата фаза.

Мексико не са победени в последните пет срещи срещу Ямайка.

В „Златна купа“ Мексико спечели всички предишни шест срещи срещу Редже Бойз.

Мексико – Ямайка: Прогноза

Може ли Ямайка да извлече изненада, за да разстрои любимците на турнира? Е, те биха могли, ако могат да възпроизвеждат чудесното представяне, което им помага да се разхождат покрай Канада в полуфиналите. Защитата им изглежда стабилна.

Проблемите в Мексико остават в точкуването. Не само те не успяват да поемат шансовете, които идват по пътя, но също и в средата нямат никакво качество, за да разкъсат дълбоко разположените защити. Не бихме се изненадали, ако видим резултат от 0-0 в края на 90 минути.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за приятелски срещи от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG