Меси отпразнува мач № 100 с победа

Меси записа мач № 100 с екипа на националния отбор на Аржентина. „Гаучосите“ победиха с 1:0 отбора на Ямайка в мач от група „В“ на турнира Копа Америка. Единственото попадение в мача отбеляза нападателят на Наполи Гонсало Игуаин. Попадението дойде от центриране в наказателното поле на Анхел ди Мария и за нападателя на бяло-сините не остана нищо друго освен да вкара топката в мрежата на Ямайка.

Аржентина записа втора победа и оглави първото място в група „В“ с актив от 7 точки., които й позволиха да завърши на първо място в група В.

През цялата среща погледите бяха насочени към мегазвездата на Барселона Лионел Меси. В юбилейния мач на 10-ката на Аржентина, нападателят на Ямайка Десхорн Браун си направи „селфи“ с Меси.

Меси

Малко по-късно, Лео си размени фанелката с друг играч от отбора на Ямайка. 

С тази победа Аржентина си подсигури място в следващата фаза на турнира.

Крайно класиране в група В:

1. Аржентина – 7 точки
2. Парагвай – 5
3. Уругвай – 4
4. Ямайка – 0.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.