Мец – Лион 08 април

Двубоят между Мец – Лион ще се проведе на 8 април (неделя) от 18:00 часа в среща от Лига 1 на Франция.  Мец ще отпадне от лигата, освен ако не стане чудо. Клубът се бори, но е на 8 точки от безопасността. От последните пет мача те само загубиха само 1. 

Коефициентът за победа на Мец е 6.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на   Лион е 1.44. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Мец – Лион: Статистика Н2Н двубои

  • Лион спечели последните 4 срещи срещу Мец
  • В последните 4 мача имаше много голове и има 100% вероятност за над 2.5 гола

Прогноза

Мец ще даде всичко в тази игра, но очакваме по-добрият Лион да се възползва от слабостите им. Основният ни залог ще бъде да видим голове, и двата отбора са настроени за това, а историята казва, че това е добър избор. Това трябва да е много бърза и забавна среща.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android, включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG