Мидтиланд – АГФ Архус 27 Ноември

Двубоят между Мидтиланд – АГФ Архус ще се проведе на 27 ноември (понеделник) от 20:00 часа в среща от Супер Лига на Дания. Мидтиланд се възползва от по-лесния график, за да запази земята на лидерите на Superligaen Брондби, тъй като в момента дублиращият дуо е в контрола.

Коефициентът за победа на Мидтиланд е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50Залози за това АГФ Архус да победят се приемат със ставка 8.00.

Мидтиланд – АГФ Архус:  Двубой статистика

Вълците са доминиращата сила в срещите H2H с AGF, особено вкъщи, където са спечелили 12 от 20 мача.

Това ще бъде втората среща между двамата в този мандат на Superliagen, като Midtjylland излезе на върха в края на септември S 0-3 в Ceres Park в Орхус.

 

Мидтиланд – АГФ Архус: Прогноза

AGF очевидно имат ограничено качество отзад и не можем да ги видим като конкурентни на вдъхновената атакуваща линия на Midtjylland.

Това трябва да бъде честно една посока от самото начало, а домакинската победа е всъщност банков залог на коефициент 1.40.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Супер Лига на Дания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG