Мидълзбро – Брайтън и Хоув Албион, 27 януари

Двубоят между Мидълзбро – Брайтън и Хоув Албион ще се проведе на 27 януари (събота) от 17:00 часа в среща от  ФА Къп.  Мидълзбро започна по-бавно новата кампания в Чемпиъншип, но формата им се подобри значително през последните седмици. Съвсем малко им трябва за позициия на промоционалните плейофи след 28 кръга. 

Коефициентът за победа на Мидълзбро  е 2.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Залози за Брайтън да победят се приемат със ставка 3.60.

Мидълзбро – Брайтън и Хоув Албион:  Н2Н статистика

Статистиката Н2Н говори в полза на Мидълзбро, тъй като домакините са спечелили 8 и са загубили 4 от 16 мача срещу Брайтън.

Последно отборите се срещнаха преди два сезона в Чемпиъншип, където Боро взе четири точки от два мача H2H.

Мидълзбро спечелиха три и имат два равни в последните си пет H2H срещи  с Чайките.

Прогноза

Пулис знае как да играе дефанзивно и от него очакваме  да направи  точно това срещу намиращите се в лоша форма Брайтън в събота. Тони Пулис има високи амбиции и в Купата на ФА, след като елиминира Съндърланд с 2: 0 у дома в предишния кръг.

Това трябва да бъде мач с малък брой голове и излъчването на победител  ще бъде много трудна задача.

Ето защо ще изберем под 2.5 гола FT като основни опции за залог.

Под 2.5 гола FT

Равенство

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG