Мидълзбро приема офертата от 13 млн. паунда от Атланта за Мартен де Роон

Мидълзбро са приели офертата от около 13 млн. паунда от Аталанта за полузащитника Мартен де Роон, според източници на Скай Спорт.

Холандският играч има насрочен медицински преглед в Италия днес. 26-годишният футболист се присъедини към Мидълзбро за £ 12 милиона от италианския отбор, но сега е на прага да се завърне пак в Аталанта.

Де Роон направи 33 участия миналия сезон във Висшата лига, като отбеляза четири гола, преди отборът му да отпадне.

Де Роон направи старши дебют за Холандия миналата година и също изигра за Спарта от Ротердам.

Мидълзбро успяха през летния трансферен прозореца да похарчат 15 милиона британски лири за нападателя Брит Асомбалонга, който е начело на дългия списък от нови играчи.

Другите са Дарън Рандолф, Ашли Флетчър, Мартин Брайтвайте, Сайръс Кристи и Джони Хоусън.

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 е един от най-добрите букмейкъри в историята на онлайн хазарта. Основан е през 2000 г. в английския град Стоук (Стоук он Трент). Компанията предлага спортни залагания, покер, казино игри и бинго. Предлага залагания на живо, предавания на живо и залагания на живо, директно през сайта. За спортни игри и залагания, bet365 има лиценз, който се регламентира от Комисията по хазарта на Гибралтар.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG