Мидълзбро – Съндърланд bet365

Двубоят между Мидълзбро – Съндърланд ще се играе на 26 април (сряда) от 21:45 часа от междинния кръг във Висшата лига.

Ставката затова Мидълзбро да се поздрави с пълния комплект точки е 2.15. Залози за победа на Съндърланд се приемат с коефициент 3.60. Равенство между двата отбора се оценява с коефициент 3.50.

Мидълзбро

Стив Агн не можа да направи много за да спаси отбора си. Тъй като разрушителната загуба от 4:0 от АФК Борнмът през уикенда означаваше сбогом на елита за Боро.

За да бъде справедливо, те не заслужават да останат в най-големия елит на английския футбол. Тъй като отборът е без победа в последните 16 мача.

Съндърланд

Ситуацията е доста подобна на „Черните котки“, които успяха да спечелят само една победа в последните 18 мача във Висшата лига.

За разлика от Боро, Съндърланд не замени главния треньор, тъй като Дейвид Мойъс е човекът, отговорен за воденето на отбора в Шампионата.

От друга страна,“Черните котки“ най-накрая успяха да намерят задната част на мрежата след седем последователни мача, но това все още не беше достатъчно за победата, тъй като те завършиха само 2: 2 с Уест Хям в последния мач.

Мидълзбро – Съндърланд: Двубой статистика

Съндърланд са се представяли много по-добре исторически в срещите с Мидълзбро.

Въпреки това, Боро излезе победоносен от последните две срещи между двете страни, включително този от Стадион Лайт в този мандат на Висшата лига.

Мидълзбро – Съндърланд: Прогноза

Трудно е да се каже кой от двата отбора ще сложи край на отрицателните си серии.

Равенството може да изглежда най-доброто от опциите за залагания, докато ние също ще подкрепим под 2.5 гола, тъй като нито един от двамата мениджъри не може да бъде особено горд с атакуващите си линии.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG