Милан – Емполи петък 22 Февруари bet365

Двубоят Милан – Емполи от  Серия А на Италия ще се проведе на 22 февруари (петък) от 21:30 часа. Може ли Милан да вземе този шанс, за да укрепи най-добрите си надежди в петък вечер? Те се върнаха в топ 4 след победи над Каляри и Аталанта и са непобедени в последните 6 мача.

Коефициентът за победа на Милан е 1.36Равенството в мача е оценено с 4.75. Коефициентът за победа на Емполи е 9.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Милан – Емполи: Статистика Н2Н

Статистиката на Емполи като гост този сезон: 0-4-7.
Емполи нямат победа в последните си 12 мача като гост.
Милан нямат загуба в последните си 6 мача.

Милан – Емполи: Прогноза

Както „Милан“, така и „Емполи“ са отбелязали в последните осем мача за Серия А между двете страни: общо 27 гола (средно по 3.4 на мач). Този висок резултат трябва да продължи и в този мач. Емполи е видял над 2.5 гола в 73% от техните пътувания. Междувременно, Милан спечели всичките си последни сблъсъци у дома си, с над 2.5 гола, отбелязани във всеки от тях. Това ни подтиква към залог за домакинска победа и над 2.5 гола, заедно с успех от 2-1 за Rossoneri.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG