Милан – Интер Милано 21 Септември

Двубоят Милан – Интер Милано от Серия А на Италия ще се проведе на 21 септември (събота) от 21:45 часа. Няма съмнение относно това кой ще е големия мач в Серия А този уикенд, тъй като феновете са в очакване на дербито в Милан. И двете страни са под ново управление, но това не сработи перфектно и за двете.

Коефициентът за победа на Милан е 3.40. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Интер Милано е 2.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Милан – Интер Милано: Статистика Н2Н

Като домакин, Ювентус не е губил от Верона в последните 10 срещи помежду им.
Миралем Пянич има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Ювентус. Корай Гюнтер е с 2 за Верона.
Ювентус нямат загуба в последните си 5 мача.

Милан – Интер Милано: Прогноза

При сегашна форма тези два отбора няма да доведат до висок сблъсък. През 2019 г. никой друг отбор от Серия А не е запазил повече празни мрежи от AC Милан (10); от друга страна, Интер не е допуснал голове в девет мача през този период. Когато добавите, че Милан е имал един гол, отбелязан в трите си мача през този сезон, виждаме, че този мач се урежда с един гол. Победата за Интер и под 2.5 гола е нашата оценка за този сблъсък. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.livebet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com