Милан – Лацио неделя 03 Ноември

Двубоят Милан – Лацио от Серия А на Италия ще се проведе на 03 ноември (неделя) от 21:45 часа. Неделята в Серия А приключва с Лацио, който се отправя към Милано, за да се срещне с Росонерите. Домакините се надпреварват в кандидатурата си за футбол в Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Милан е 3.10. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Лацио е 2.37. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Милан – Лацио: Статистика Н2Н

Кжищоф Пятек е голмайстора на Милан с 3 гола. Чиро Имобиле има 12 гола за Лацио.
Преди година Милан бяха номер 4 в класирането с 18 точки. Сега са номер 10 с 13 точки.
Хакан Чалханоглу има повече жълти картони (4) от всеки друг играч на Милан. Франческо Ачерби е с 4 за Лацио.

Милан – Лацио: Прогноза

Ние подкрепяме Лацио да победи в този мач, като посетителите целят да продължат впечатляващата си, висока оценка. Гостуващите получиха над 2,5 гола в последните си пет мача в лигата, докато Милан видя и двата отбора да отбележат в пет от последните си шест мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.livebet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com