Милан – Олимпиакос 04 Октомври

Двубоят между Милан – Олимпиакос ще се проведе на 04 Октомври (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Група F не успя да постигне целта си в първия ден.

Коефициентът за победа на Милан 1.45. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на Олимпиакос 8.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Милан – Олимпиакос: Двубой Статистика

Милан нямат загуба в последните си 6 мача.
Милан не са губили в последните 5 свои домакинства.

Милан – Олимпиакос: Прогноза

Олимпиакос играе отбранителен футбол под ръководството на Педро Мартинс. Никой от последните четири мача, не видя два гола или повече голове. Поредицата включва разочароващо 0-1 поражение срещу ПАОК в дербито на Супер лигата през уикенда.

По този начин имаме причини да кажем, че гърците се борят за цели до момента през сезона. Като се има предвид, че те са на път да се сблъскат с много силна опозиция, идваща от Серия А тук, трудно е да се види, че те ще подобрят представянето си точно тук.

Нямаме никаква стойност в подкрепата на Rossoneri, за да спечели на 1.45, което е причината, поради която по-скоро ще заложим на Под 2.5 FT.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com