Милан – Сампдория bet365

Срещата между Милан – Сампдория от  Серия А на Италия  ще се проведе на 28 октомври (неделя) от 19:00 часа. Сампдория пропусна място в Лига Европа миналия сезон, но сега започна добре и е на 5 място – мястото, където Милан би искал да бъде в момента.

Коефициентът за победа на Милан  е 1.50.  Равенството в мача е оценено с 4.33.  Коефициентът за победа на Сампдория е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Милан – Сампдория: Статистика Н2Н

Статистиката на Милан като домакин този сезон: 2-1-0.
Гонзало Игуаин е голмайстора на Милан с 4 гола. Грегоар Дефрел има 5 гола за Сампдория.
Сампдория нямат загуба в последните си 4 мача.
Милан е без загуба в 12 от последните си 13 домакински мача.

Прогноза

Сампдория ще се стреми да се възползва от Милан, които наистина не са във форма. Росонерите със сигурност могат да причинят проблеми на противниците си и те трябва, но защитата им изглежда зле напоследък и това е нещо, което посетителите биха могли да експлоатират, за да вземат поне една точка на Стадио Сан Сиро – или може би повече.

BTTS – ДА
Сампдория – Двоен шанс

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Серия А са: Nike, Panini, TIMbet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG