Милан се пренасочва от Деулофеу към Депай

Неуспехът на Милан да привлече крилото на Евертън Жерард Деулофеу, може да накара шефовете на клуба да пренасочат усилията си към друга трансферна цел, а именно Мемфис Депай от Манчестър Юнайтед. „Росонерите“ държат да вземат качествен футболист в предни позиции и холандецът попада в полезрението на спортно-техническия щаб.
22-годишният Депай също е поискал да бъде трансфериран през зимната пауза. Той почти не получава шансове за изява под ръководството на Жозе Моуриньо, като е записал само един мач като титуляр този сезон. Затова наставникът е обещал да не му прави проблем за евентуален трансфер.

„Отношението ми към Мемфис в последните месеци бе продиктувано от информациите, че той иска да напусне през януари. Очаквам да получим реална оферта за него и сме готови да я приемем“, сподели по този повод Моуриньо.

Депай бе привлечен на „Олд Трафорд“ от ПСВ Айндховен срещу 30 милиона паунда. В началото той оставяше доста добри впечатления с изявите си, но постепенно формата му спадна и логично той загуби титулярното си място.

От Милан ще опитат да се възползват от ситуацията, като и ще пратят оферта за холандеца за наем до края на сезона с опция за откупуване. Твърди се обаче, че и за него „росонерите“ могат да срещнат конкуренция от страна на Рома.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365