Милан – Фрозиноне неделя 19 Май

Двубоят Милан – Фрозиноне от Серия А на Италия ще се проведе на 19 май (неделя) от 19:00 часа. Може би ще станем свидетели на последното излизане на Gennaro Gattuso на San Siro като мениджър на AC Milan. Борда ясно заяви, че Шампионската лига е условието, а Милан сега е на три точки от четвъртото място.

Коефициентът за победа на Милан е 1.14. Равенството в мача е оценено с 9.00. Коефициентът за победа на Фрозиноне е 17.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Милан – Фрозиноне: Статистика Н2Н

Фросиноне не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Krzysztof Piatek е голмайстора на Милан с 8 гола. Камило Чиано има 7 гола за Фросиноне.

Милан – Фрозиноне: Прогноза

Милан са големите фаворити за победата, което не би трябвало да е проблем, тъй като те изглеждат силни в защита и подобряват фронта. Те са изправени пред страната от Фрозиноне, които са загубили всичките си далечни пътувания до първите осем отбора досега. Като се има предвид този слаб рекорд за залагане, ние подкрепяме Милан да претендира за победа до нула в неделя, като Фрозиноне вкара само три пъти в 11 срещи срещу първите шест досега.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com