Милка Манева: Има Господ!

Състезателката по вдигане на тежести Милка Манева говори пред bTV за възможността да ѝ бъде присъден сребърен медал от Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. След повторното отваряне на пробите от състезанието по вдигане на тежести за жени в категория до 63 кг., стана ясно, че шампионката Мая Манеза, както и втората Светлана Царукаева и четвъртата Шибел Шимшек са използвали забранени вещества.

Ако пробите се окажат положителни за допинг, Манева ще стане втора в състезанието. По този начин тя може да се превърне в първата българка с медал от олимпийски игри в щангите. В Сидни 2000, когато женските щанги дебютираха, Изабела Рифатова стана шампионка, след което титлата ѝ беше отнета заради допинг.

„И се радвам, и не много, защото ще чакам официално да излезе всичко и тогава ще дам воля на чувствата. Първото, което си помислих е, че има Господ. За всичкото това, което съм дала и лишенията, и спорта, и труда… Наистина в един момент се възнаграждава. Колелото се върти и когато се трудиш, резултатът идва накрая. Дори и четири години по-късно, дори и по този начин“, каза Манева.

„На този форум, щом е имало такива състезатели, те трябва да бъдат премахнати и по този начин да възтържествува правдата. Хората, които са се трудили по честния път, за тях трябва да бъде победата“, заключи състезателката по вдигане на тежести.

Следвайте всички залози и прогнози за само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.