Милнър: Сега сме много по-добри

Капитанът на Ливърпул отдава силните игри на тима от началото на сезона на засилената конкуренция за място в титулярния състав. Ливърпул се поздрави с четвърта поредна победа във всички турнири, след като надигра гостуващия Хъл Сити с 4:1 в събота на своя „Анфийлд“. Според капитанът на „мърсисайдци“ Джеймс Милнър отборът показва съвсем различен облик от този през миналата кампания, а основната причина за подобрените резултати е силната конкуренция за стартова позиция.

Залози затова Ливърпул да триумфира с шампионската титла в Англия в края на шампионата се приемат с коефициент 6.50, а такива затова тимът да спечели трофей през този сезон с коефициент 2.62. Вероятността селекцията на Клоп да удължи победната си серия в първенството като надиграе Суонзи на „Либърти Стейдиъм“ в събота пък е оценена на 1.44.

„В момента виждам един съвсем различен отбор спрямо този от миналата година. Показваме постоянство, а съставът е изпълнен с качествени футболисти. Всеки е наясно, че ако не се представя на ниво, друг ще заеме мястото му и не е сигурно кога отново ще може да си го върне. Това е страхотно. Нужна е подобна конкуренция в състава, за да може всеки да дава най-доброто от себе си. Да се надяваме, че това ще ни помогне да продължим да развиваме“, сподели Милнър.

Английският ветеран наниза два гола от дузпи (29′ и 71′) за изразителния успех над Хъл Сити. Точни за „червените“ в този мач бяха още Адам Лалана (18′), Садио Мане (36′) и Фелипе Коутиньо (52′). Едно попадение за „тигрите“ пък върна Дейвид Мейлер (51′).

Към момента Ливърпул е трети в подреждането, на пет точки зад лидера Ман Сити. Момчетата на Клоп са вторият най-резултатен отбор в шампионата на Острова с 16 отбелязани гола, отстъпвайки по този показател единствено на „гражданите“, които имат 17 точни удара в противниковите мрежи.

Не забравяйте, че ако срещата Суонзи-Ливърпул завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.