Милуоки Бъкс е домакин на Далас Маверикс 02 април

Милуоки Бъкс е домакин на Далас Маверикс на 02 април (неделя) в 22:30h наше време в интересен дуел от редовния сезон в НБА. Статистиката в последните мачове между съперниците е на страната на Далас, който ликува в седем от изминалите им осем двубоя, в това число с 86-75 точки у дома през ноември.

bet365 предлага коефициент 1.35 за победа на Милуоки, а ставката за триумф на Далас е фиксирана на 3.30. Вероятността домакините първи да стигнат до 20 точки е оценена със стойност 1.55.

Милуоки Бъкс игра за последно в петък, когато се наложи над Детройт Пистънс с 108-105 точки за шестата си победа в седем срещи. Баскетболистите на наставника Джейсън Кид крачат уверено към третото си класиране в плейофите за последните пет години, след като заемат пето място в таблицата на Изток с 40 победи в 76 мача, а у дома баланса им е 22-17.

Крис Мидълтън вкара важна тройка в продълженията на двубоя срещу Пистънс и завърши с 25 точки, а младокът Тон Мейкър допринесе с рекордни за сезона 23 точки. Джанис Антетокунмпо изигра основна роля с 28 точки, 14 борби и девет асистенции и има най-малко по 20 точки в седем поредни мача, в три от които направи дабъл-дабъл.

Далас Маверикс пристига в Уисконсин след поражение с 90-99 като гост на Мемфис Гризлис, което бе втора поредна грешна стъпка за отбора далеч от дома и общо четвърта в шампионата. „Маврите“ се намират на 11-то място в подреждането на Запад с показатели 31-44 (10-26 като гост) и са на ръба на това да пропуснат участие в плейофите.

Дирк Новицки не бе на познатата висота в дуела срещу Гризлис и това се оказа решаващо за крайния изход. Легендарният германец имаше проблеми при стрелбата за трети път в предишните четири мача, завършвайки с успеваемост от едва 3/17. Треньорът Рик Карлисъл ще се надява Новицки да възвърне познатата си форма и заедно с Харисън Барнс (средно по 19.4 точки) и Уесли Матюс да извадят отбора от трудната ситуация.

Нека Ви напомним, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Баскетболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG