Милуол – Евертън 26 януари bet365

Двубоят Милуол – Евертън от ФА Къп  ще се проведе на 26 януари (събота) от 19:30 часа.  Лъвовете стигнаха чак до 6-и кръг преди две години, когато бяха елиминирани от Тотнъм, след като победиха три отбора от Висшата лига преди това. Домакините не са далеч от промоция в своята лига и това ще е шанс да блеснат този сезон.

Коефициентът за победа на Милуол  е 5.00. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Евертън  е 1.72. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Милуол – Евертън: Статистика Н2Н

Двата отбора се срещнаха точно преди 13 години в трети кръг на ФА Къп.
Първият мач бе 1-1 равенство на The Den, докато Toffees напреднаха благодарение на победата с 1-0 в преиграването на Goodison.
И двата отбора отбелязаха в пет от шест Н2Н мача.

Милуол – Евертън: Прогноза

Евертън играе непоследователно през сезона във Висшата лига. Те паднаха в долната половина на класирането след разочароващо поражение с 2: 1 от Саутхемптън преди седем дни.

Toffees обикновено се бореше за последователност и при пътуванията си досега през сезона. Те спечелиха само 2, изравниха  3 и загубиха 6 от 11 гостувания в Премиършип. Очакваме много усилия от страна на домакините и ще ги подкрепим да не губят като основна опция за залог тук. Взимането  на скалп на топ отбор не е нетипично за Милуол, който със сигурност ще се опита да се възползва от шансовете си тук срещу Евертън.

Millwall или равен
И двата отбора да вкарат

Официални спонсори на EFL Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG