Милуоу – Брентфорд 29 Декември

Двубоят между Милуоу – Брентфорд ще се проведе на 29 Декември (неделя) от 17:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Повторната среща на Милуол с Нийл Харис не беше лошо за Лъвовете, тъй като те приключиха срещата си с Кардиф с точка в четвъртък. Сега те са на пет точки от плейофите. 

Коефициентът за победа на Милуоу е 3.70Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Брентфорд е 2.05. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Милуоу – Брентфорд: Двубой Статистика

Като домакин, Милуол не е губил от Брентфорд в последните 3 срещи помежду им.
Преди година Брентфорд бяха номер 18 в класирането с 26 точки. Сега са номер 3 с 40 точки.
Преди година Милуол бяха номер 20 в класирането с 22 точки. Сега са номер 12 с 34 точки.

Милуоу – Брентфорд: Прогноза

Millwall спечели само веднъж в последните си девет мача от лигата срещу Brentford (D4 L4), победа с 1-0 през март 2018 г. Въпреки това, Brentford не са завършили двойната си победа над Millwall от 1982 г. насам. Това чакане трябва да продължи, тъй като Millwall не са побеждавали у дома от март. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com