Милуоу – Бристол Сити вторник 30 Април

Двубоят между Милуоу – Бристол Сити ще се проведе на 30 Април (вторник) от 21:45 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. След като загубиха у дома от Дерби през уикенда, шансовете на Бристол Сити да спечелят плейофите висяха на косъм. Бристол Сити имаше странна кампания този сезон. 

Коефициентът за победа на Милуоу е 3.50Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Бристол Сити е 2.15Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Милуоу – Бристол Сити: Двубой Статистика

Милуол не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Бристол Сити не е побеждавал в последните си 4 срещи.bet365
Лий Грегъри е голмайстора на Милуол с 10 гола. Famara Diedhiou има 12 гола за Бристол Сити.

Милуоу – Бристол Сити: Прогноза

Домакините бяха последователни през целия сезон у дома, вкараха 25 и допуснаха 25 в мачовете си до тук. Те имаха под 2.5 гола в 55% от домашните си мачове, включително в последните им последни четири. Пет от последните шест срещи между тези две страни имаха два гола или по-малко, така че ние подкрепяме под 2.5 гола в тази среща, заедно с победа за гостите.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com