Мирандес – Реал Сосиедад 04 Март

Двубоят Мирандес – Реал Сосиедад от Копа дел Рей на Испания ще се проведе на 04 март (сряда) от 22:00 часа. След като вече нокаутираха три отбора от Ла Лига, Мирандес отиде в Сан Себастиан пълен с доверие и това се показа в представянето им в първия мач срещу Реал Сосиедад.

Коефициентът за победа на Мирандес е 4.10. Равенството в мача е оценено с 4.10. Коефициентът за победа на Реал Сосиедаде 1.72. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Мирандес – Реал Сосиедад: Статистика Н2Н

КД Мирандес не е побеждавал в последните си 6 срещи.
КД Мирандес не са губили в последните 18 свои домакинства.
Реал Сосиедад са в победна серия от 5 мача.

Мирандес – Реал Сосиедад: Online Прогноза

Мирандите знаят, че е малко вероятно да преодолеят този мач, след като им липсва отбранителна сила, за да изключат Сосиедад, така че е вероятно да възприемат подхода на кавалера, както правят през цялото състезание. Съветваме за залози „Mirandes да вкара над 1,5 гола“, което изглежда е било леко пренебрегвано при ранните залагания.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Copa Del Ray можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG