Миша Зверев – Григор Димитров bet365

Двубоят между Миша Зверев – Григор Димитров ще се проведе на 15 август (сряда) от 21:30 часа българско време в двубой на турнира от сериите Мастърс АТР 1000 в Синсинати. Двубоят е трети в програмата на Централния корт.

Залози за победа на Димитров се приемат с коефициент 1.36, а вероятността родният представител да спечели с 2-1 сета е оценена на 3.75. Шанса за успех на Зверев е 3.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Григор пристига след участие на Мастърса в Торонто, където бе спрян в 1/4-финалите. Той пропусна откриващия кръг на “Western and Southern Open“, а през миналата година завоюва трофея от силния турнир без нито един загубен сет.

Зверев, който е 44-ти в ранглистата, стартира с победа над босненеца Дамир Джумур с резултат 6-3 6-4. 30-годишният германец има баланс от 18-22 през тази кампания, а в Синсинати никога досега не е прескачал втория кръг.

Димитров може да се похвали с три безответни успеха в преките сблъсъци със Зверев в тура. Всичките им срещи се проведоха на твърди кортове в Синсинати – Ротердам (2-1 сета), Мастърса в Канада (2-1 сета) и Стокхолм (2-0 сета).

Успее ли Григор да се справи успешно с първия тест в Синсинати. Ще се сблъска с бившия номер едно в света Новак Джокович (Срб) или Адриан Манарино (Фра). Ноле води с 3-0 победи в досегашните си двубои срещу французина. А шансовете му да се поздрави с четвърти успех са оценени на 1.10.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com