Миша Зверев – Михаил Южни 11 Юни

Двубоят между Миша Зверев – Михаил Южни ще се проведе на 11 юни (понеделник) от 16:00 часа българско време в среща от първи кръг на турнира в Щутгарт, Германия (АТР 250). Представителят на домакините не даде сет на съперника си от Русия в предишния им мач.

Залози за победа на Зверев с 2-0 сета се приемат при коефициент от 2.25. Шансовете за успех на Южни са оценени на 2.37.

Зверев игра за последно на Откритото първенство на Франция, където записа две победи преди да отстъпи на Кевин Андерсън (ЮАР) в трети кръг. Той се представя силно откакто надпреварата в Щутгарт се провежда на трева, като през миналия сезон стигна до 1/2-финалите, а 12 месеца по-рано влезе между последните осем.

Южни вече изпробва кортовете на „MercedesCup“, след като записа две „чисти“ победи в квалификациите. През миналата година той достигна до 1/4-финалите в турнира, а там беше спрян от Доминик Тийм (Авс).

Зверев се поздрави с успеха в предишния и единствен досега двубой с Южни в тура. Срещата датира от 2008 година в Санкт Петербург и приключва при резултат 7-5 6-4.

Ако отново се справи с Южни, Зверев ще срещне в следващата фаза водача в схемата и 20-кратен шампион от Големия шлем Роджър Федерер (Швейц). Федерер (1.66 за титла в Щутгарт) почива в първи кръг.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com