Монако – Лил събота 21 Декември

Двубоят между Монако – Лил ще се проведе на 21 Декември (събота) от 21:45 часа в среща от Лига 1 на Франция. Лил приключи седемте си мача без победа срещу Монако, когато двойката се срещна за Купе де ла Лигуе във вторник вечер, което означава, че Лил е избегнал поражение в последните си две пътувания до Монако.

Коефициентът за победа на Монако е 2.15. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Лил е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера

Монако – Лил: Статистика Н2Н

Статистиката на Лил като гост този сезон: 1-2-5.
Адриен Силва има повече жълти картони (4) от всеки друг играч на Монако. Бенжамен Андре е с 5 за Лил.
Висам Бен Йедер е голмайстора на Монако с 11 гола. Виктор Осимен има 9 гола за Лил.

Монако – Лил: Прогноза

Уверени сме, че залогът с двоен шанс за домакините ще се изплати в събота и прогнозираме краен резултат в тяхна полза. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com