Монако – Сен-Етиен 12 май

Двубоят между Монако – Сен-Етиен  ще се проведе на 12 май (събота) от 22:00 часа в среща от Лига 1 на Франция.  Монако все още не са изпуснали футбола в Шампионска лига следващия сезон и се опитват да си  запазят третото място . Има само една точка, която ги разделя от 2-рите Лион, но Марсилия е една точка зад Монако. Победата срещу Сент Етиен е задължителна.

Коефициентът за победа на Монако е 1.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Сен-Етиен е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Монако – Сен-Етиен: Статистика Н2Н двубои

  • Монако са вкарали 6 гола в последните си две срещи срещу Сен Етиен
  • Сен Етиен не са побеждавали Монако в продължение на 4 години и не са победили Монако на стадион Луи II за последните 8 години

Прогноза

Сен Етиен няма да натискат нещата и затова основният ни залог ще бъде да отбележат и двата отбора. Но в Монако бяха проведени доста групови разговори и допълнително обучение и очакваме те да започнат много бързо.

И двата отбора да вкарат

Полувреме: Монако да печели

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG