Монако в схватка с Монпелие в Лига 1

Монако ще посрещнат „Монегаските“ в мач от Лига 1 на Френското първенство. Домакините не познават поражението в продължение на 21 поредни мача.

Монако открива 10-ия кръг във френската Лига 1 в петък от 21:45 часа наше време с домакинство на състава на Монпелие. „Монегаските“ не са вкусвали загубата в 21 последователни двубоя срещу този опонент, а в пет от предходните им шест мача на „Луи II“ дори не допуснаха гол във вратата си.

Заложи bet365затова Монако да спечели трите точки се приемат с коефициент 1.72, а шансовете на тимът от Княжеството да опази мрежата си без попадение са оценени на 2.37. Ставката затова Монпелие да отбележи последното попадение в срещата е 3.00.

Монако бе въвлечен в Шампионската лига през седмицата, стигайки до трудно реми 1:1 в гостуването си на ЦСКА Москва след късен изравнителен гол. В първенството на Франция момчетата на Леонардо Жардим загубиха с 3:1 като гост на Тулуза в последния кръг, с което се отдалечиха на четири точки от лидера в таблицата Ница (23 т.).

Жардим ще трябва отново да реди състава си без контузените Набил Дирар и Алалми Тауре, а участието на Жоао Моутиньо и претърпелият сътресение преди няколко седмици Радамел Фалкао е под съмнение. Валер Жермейн и Гуидо Карийо се очаква да си партнират на върха на атаката.

Монпелие е на 15-то място в подреждането след само две победи в девет мача и общо 10 спечелени точки. Селекцията на старши-треньора Фредерик Ханц порази Каен с 3:2 у дома в последния си шампионатен двубой, но като гост отборът не е вкусвал успеха в пет поредни срещи.

Монпелие ще трябва да се справя без показалия страхотна форма напоследък Касимир Нинга, който пропуска остатъка на сезона поради тежка контузия в коляното. Даниел Конгре също е в „лазарета“, а с наказание е другият ключов стрелец на гостите Стив Муние. Радостната новина е, че капитанът Хилтън е отново на линия и ще заеме мястото си в отбранителната линия.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози за и прогнози за Футбол само в bet365