Монк се мести в Ривърсайд bet365

Мидълзбро предложи на Гари Монк тригодишен договор и му възложи да върне клуба във Висшата лига възможно най-скоро. 38-годишният играч поема от Стив Агню в Ривърсайд, след като е избра да напусне Лийдс след само един сезон на Елънд Роуд.

Бившият главен треньор на Суонси Сити дооведе Белите до седмо място в Чемпиъншип в последния му мандат, като в последните им 8 мача с една победа загубиха място в плейофите, които в крайна сметка спечелиха Хъдърсфийлд Таун.

Лийдс може да бъде подкрепен при 11/2 за да спечелване на промоция през следващия сезон, като Боро са на цена 9/4, а Астън Вила са на 5/2.

Междувременно защитникът на Боро Бен Гибсън заяви, че няма да вземе решение за бъдещето си, докато не завърши международния си дълг с Англия. Централният бек Гибсън е на линия да направи старши дебют срещу Шотландия или Франция и ще се съсредоточи върху работата, преди да започне да мисли какво иска да прави следващия сезон.

Бившият Под-21 национал Гибсън спечели първото си повикване за националния отбор през март, когато зае мястото на раненият Крис Малкинг за квалификацията за Световната купа срещу Литва.

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save