Монпелие – Дижон 11 август

Двубоят Монпелие – Дижон от  Лига 1 на Франция ще се проведе на 11 август (събота) от 21:00 часа. Монпелие похарчи по-малко от 5 млн. Евро това лято, но продаде футболисти за над 20 млн., което разочарова феновете. Най-добрият играч, който влезе в отбора, е Анди Делорт от Тулуза като заем.

Коефициентът за победа на Монпелие е 1.72 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.50.  Коефициентът за победа на Дижон е 5.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Монпелие – Дижон: Статистика Н2Н

Миналия сезон този мач завърши с 2-2.
Дижон няма победи на този стадион през този век.
Последните 7 срещи от 2009 г. насам  показаха, че и двата отбора вкараха гол.

Прогноза

Монпелие е по-добрият отбор и те трябва да могат да спечелят. Но основният ни залог с максимален дял трябва да бъде да видим и двата отбора да вкарат. Тази опция е прекалено добра, за да я изпуснем.

Също така ще подкрепим домакините да спечелят в полувремето и в края, тъй като можем да получим по-голяма стойност  за това. Домакините също така имат твърде много опции за атака в сравнение с Dijon.

И двата отбора да вкарат

Полувреме / Краен резултат: Монпелие / Монпелие

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG