Монпелие – Нант вторник 30 октомври

Двубоят между Монпелие – Нант ще се проведе на 30 октомври (вторник) от 19:45 часа в среща от Купата на лигата на ФранцияФормата на Монпелие се подобри значително през последните няколко седмици. La Paillade са без загуба в последните девет мача и са на 3то място.

Коефициентът за победа на Монпелие  е 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Нант е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Монпелие – Нант: Двубой Статистика

Монпелие нямат загуба в последните си 10 мача.
Монпелие не са губили в последните 5 свои домакинства.
Монпелие са в серия от 3 поредни домакински победи.

Прогноза

Нант е със сигурност слаб отбор в момента. Посетителите започнаха новия сезон ужасно, което накара борда да направи смяната на тряньора.

Vahid Halilhodzic смени Miguel Cardoso като нов треньор. Започнаха със загуба с 3: 0 срещу  Бордо на „Стад Матмут-Атлантик“, но успяха да запишат първата си победа преди десет днисрещу Тулуза с 4: 0 на Stade de la Beaujoire – Louis Fonteneau.

Ще бъде интересно да видим дали Нант ще може да запази добрата си форма тук. Те бяха лош гостуващ отбор досега в сезона и ще бъдат изправени  срещу отбор, който вкара само седем гола в десет мача.

Домакините трябва да се разглеждат като фаворити. Алтернативният залог ще бъде под 2.5 гола.

Монпелие да спечели
Под 2.5 гола FT

Официални спонсори на събитието са:  fiat, TAGHeuer, umbro, BKT.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG