Монреал Канейдиънс – Ню Джърси Девилс 02 Април

Двубоят между Монреал Канейдиънс – Ню Джърси Девилс ще се проведе на 02 април (понеделник) от 02:05 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон на НХЛ. „Дяволите“ надиграха „канадците“ с 6-4 шайби през миналия месец, прекъсвайки по този начин серия от пет поредни загуби срещу тях.

Залози за победа на Канейдиънс се приемат при коефициент от 2.35. Шансовете за успех на Девилс са оценени на 1.64. Хендикап коефициентът (-1.5) за състава на гостите е 2.80.

Ню Джърси е с актив от 41-38 победи (20-19 като гост) и води с пет точки пред прекия си конкурент за място в директните елиминации Флорида Пентърс. Тимът на Джон Хайнс сломи Ню Йорк Айлендърс с 4-3 в събота за четвъртия си успех в последните пет мача.

Тайлър Хол се разписа на два пъти срещу Айлендърс и вече има 36 гола от началото на кампанията. Новобранецът Уил Бътчър подаде за две от попаденията на своя тим в събота и сметката му набъбна на 39 асистенции през сезона.

Монреал е с 28 победи от 78 срещи, включително 18-21 успеха у дома, и отдавна е извън борбата за местата в плейофите. Клод Жулиен и компания инкасираха шеста загуба за последните си осем мача след 2-5 срещу Питсбърг Пенгуинс в събота.

Брендън Галахър натрупа четири гола и три асистенции в последните пет двубоя. Джон Муур не е записвал точка в четири поредни срещи.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за топ събития от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com