Моуриньо: Знаем защо взехме Мхитарян, няма как да пусна всички в игра едновременно

Да оставяш водещи футболисти извън групата не е лесно, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед – Жозе Моуриньо, след като неговият тим отнесе с 4:1 Уест Хам в четвъртфинален мач на турнира за Купата на лигата на Англия. В състава на „червените дяволи“ се появиха като титуляри резервите Антони Марсиал и Хенрих Мхитарян, а Бастиан Швайнщайгер се включи от пейката в края на мача.
„Не беше лесно да оставя Мемфис Депай и Ашли Йънг извън групата за мача. Не беше лесно и миналата седмица, когато не включих Марсиал. През следващата седмица пък трябва да бъде друг. Имаме много футболисти за крилата и това е хубаво за мен, но лошо за тях. Просто няма как да пусна всички в игра по едно и също време“, каза мениджърът на „червените дяволи“ след победата срещу „чуковете“ от Лондон.

Халфът Мхитарян, който има само десет срещи през този сезон, изигра перфектен мач и дори направи красива асистенция с пета за първия гол, дело на Златна Ибрахимович. „Знаем защо взехме Мхитарян и чакахме той да свикне с отбора. Мисля, че това вече се случва“, добави Моуриньо.

Мениджърът на Уест Хам Славен Билич пък обвини своите футболисти за лошия старт на мача, който направиха. Те получиха гол още във втората минута, а в третата на второто полувреме Антони Марсиал вкара първия си от общо два гола, след като през първата част Ашли Флечър беше изравнил резултата. Златан Ибрахимович също завърши с два гола. „Не бива да започваме толкова колебливо срещу отбор като Манчестър Юнайтед. Те знаят отлично как да водят мач, когато имат предимство в резултата“, заяви хърватинът.

bet365

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.