Моуриньо иска нова мащабна селекция

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който преди няколко дни в прав текст изрази недоволство от наследството си на „Олд Трафорд“, е готов за нова интензивна работа по отношение на обновяването на своя състав. Според английските медии доста от настоящите играчи може да напуснат през лятото. Според „Дейли Мейл“ потенциалните напускащи са девет, докато „Мирър“ отброява 10.

Всички са съгласни, че първият, който ще изгори, е Люк Шоу, тежко критикуван от Моуриньо след двубоя срещу Брайтън. „Сън“ споменава и за конфликт между двамата. Само преди около месец португалецът заяви, че Шоу ще подпише нов договор, но ситуацията вече е коренно променена.

Дейли Блинд и Матео Дармиан също ще си тръгнат, като е много вероятно към тях да се присъедини и Маруан Фелаини, който все още не може да се споразумее с клуба за нов договор. Майкъл Карик обяви, че това е последният му сезон. Ветеранът Златан Ибрахимович също ще има нов клуб след края на кампанията. Това се шестима футболисти, които с голяма доза сигурност няма да са част от отбора през следващия сезон.

Според „Мирър“ бъдещето на Крис Смолинг, Хуан Мата, Андер Ерера и Антони Марсиал, който е силно желан от Ювентус, също не е сигурно.

„Дейли Мейл“ твърди, че в четвъртък Моуриньо е имал среща с Ед Уудуърд, на която шефът е бил информиран за намеренията на португалеца. Разбира се, това ще означава, че ръководството отново ще трябва да отпусне внушителна сума за селекция. Изданието твърди, че Специалния е поискал над 300 милиона паунда за селекция.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Oстаналата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реа  л-шщай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com