Моуриньо с критичен коментар за феновете на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се изказа критично по адрес на феновете на тима след победата с 2:0 на „Олд Трафорд“ срещу Хъл Сити в първа полуфинална среща от турнира за Купата на лигата на Англия. Той добави, че вече мисли изцяло за предстоящото дерби с Ливърпул от Премиър Лийг. Двубоят на „Олд Трафорд“ е в неделя от 18,00 часа българско време.
„Мисля, че играчите трябваше да се представят по-добре през първото полувреме, аз трябваше да се представя по-добре и феновете също могат да се представят по-добре. През второто полувреме нещата се подобриха, но само малко. Мачът свърши и вече мислим за неделя. В неделя аз трябва да се справя по-добре, играчите трябва да се справят по-добре и публиката на стадиона трябва да се справи по-добре, феновете също могат да се справят по-добре“, коментира след мача Моуриньо.

Португалският специалист добави, че не е очаквал лек мач срещу „тигрите“. „Очаквах труден мач. Не съм очаквал победа с 4-5 гола, щях да съм доволен и на 1:0, но 2:0 очевидно е по-добре. Не сме се класирали за „Уембли“, но вторият гол може да се окаже много важен“, каза Моуриньо.

В същото време мениджърът на „червените дяволи“ призна, че е със смесени чувства от новината за предстоящия трансфер на халфа на тима Морган Шнайдерлин в Евертън. „Тъжен съм и съм щастлив.Тъжен съм, защото го харесвам, тъжен съм, защото той би могъл да бъде опция за нас в дългосрочен план. Щастлив съм, защото той иска това – той иска да играе, иска да играе във всеки мач, иска да е важен играч за тима си. И ако той иска този трансфер, аз съм щастлив за един много добър професионалист“, сподели по темата „Шнайдерлин“ Моуриньо.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365