Мъри и Кербер са „световни шампиони“ на ITF

Водачите в световните ранглисти при мъжете и жените – Анди Мъри и Анжелик Кербер, спечелиха наградите „световни шампиони“ на Международната федерация по тенис (ITF).
Мъри заслужи признанието, след като през тази година спечели втората си титла на „Уимбълдън„, защити олимпийската си титла в Рио, триумфира на финалния турнир в Лондон и измести Новак Джокович от върха на световната мъжка ранглиста.

Германката Анжелик Кербер спечели при жените, след като триумфира с титлите на Откритите първенства на Австралия и САЩ тази година и свали Серина Уилямс от върха на женската ранглиста.
Братът на Анди Мъри – Джейми Мъри, спечели наградата за номер 1 при двойките заедно с бразилския си партньор Бруно Соареш.

При женските двойки номер 1 за годината са френските представителки Каролин Гарсия и Кристина Младенович.

Отличените тенисисти ще получат наградите си през юни в Париж по време на турнира от Големия шлем „Ролан Гарос“.

Призьорите са избрани на база тяхното представяне на Олимпиадата в Рио, турнирите от Големия шлем плюс отборните турнири Купа Дейвис и Фед Къп.

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.