Мъри срещу Цонга е финалът във Виена

Световният номер 2 Анди Мъри ще се изправи срещу французина Жо-Вилфред Цонга във финала на турнира от категория „АТП 500“ във Виена.

Заложи bet365

Мъри премина през полуфиналите без игра, съобщава dnevnik.bg.

Двукратният олимпийски шампион преодоля полуфиналите без игра, след като съперникът му Давид Ферер се оттегли заради контузия в крака. Toва е едва вторият случай на отказване сред 1024-те мача в професионалната кариера на испанеца.

„Беше невъзможно да изляза на корта днес. Изключително съм разочарован, но трябва да остана позитивен и да бъда готов за следващия сезон“, каза 34-годишният Ферер, който вчера спечели тежък мач срещу Виктор Троицки, продължил над два часа и половина.

„В последните си две срещи играх с болки, но този път са твърде силни, за да играе“, допълни испанецът, който по всяка вероятност ще пропусне започващия в понеделник мастърс в Париж и директно ще се насочи към подготовката за следващия сезон.

Другият полуфинал предложи истински трилър между двама от най-добре сервиращите играчи в света. Цонга победи Иво Карлович с 5:7, 7:5, 7:6 (6) в изключително драматичен двубой, продължил два часа и 35 минути.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Важат условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само в bet365