Рафаел Надал пропуска турнира в Куинс

Бившият шампион на турнира на трева в Куинс Рафаел Надал (Исп) оттегли заявката си за участие на тазгодишното издание на надпреварата, която стартира на 19-ти юни. Испанецът е бил посъветван от лекарите и тима си да си вземе по-дълга почивка преди започващият на 3-ти юли Уимбълдън.

Междувременно, коефициентът затова Надал да триумфира с титлата на Уимбълдън е 5.50. А вероятността Роджър Федерер да ликува на „Ол Инглънд Клъб“ е оценена на 3.75. Залози за краен успех на местния любимец Анди Мъри може да правите със ставка 3.75.

Рафаел Надал изигра доста мачове в последните два месеца, в които показа, че се завръща към най-добрата си форма. Той бе безупречен по време на сезона на клей, като триумфира с титлите в Монте Карло, Барселона и Мадрид, а „черешката на тортата“ бе спечелването на историческия 10-ти трофей на Откритото първенство на Франция.

„Много съжалявам, че няма да участвам в Куинс, тъй като обичам този турнир. Спечелих турнира през 2008 г., а всеки път, когато играх на финала на Уимбълдън, преди това бях участвал в Куинс. Надявах се да си почина за няколко дни и отново да бъда готов за игра, но след дългия сезон на клей и след консултация с моя тим и лекари, реших, че тялото ми има нужда от почивка, ако искам да съм готов за Уимбълдън“, заяви Надал.

31-годишният „Матадор“ е шампион на „свещената трева“ през 2008 и 2010 година, но в последните сезони изпитваше трудности в турнира. Той не е преминавал четвъртия кръг на Уимбълдън от 2011 г. насам.

Оттеглянето на Надал значи, че първата ни ракета Григор Димитров (21.00 да спечели Уимбълдън) ще бъде поставен под №6 в схемата в Куинс. Лидер в схемата е надеждата на домакините и миналогодишен шампион Анди Мъри.

Оферта bet365 информира, че можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG