Надбягвания с хрътки – 10 Декември King Sheeran

Бет БГ Ви предоставя най-добрите коефициенти за предстоящите надбягвания с хрътки, 10 Декември 2019, залог King Sheeran първо състезание 20:22 часа.

Най-добър залог: King Sheeran (T5, 8.44 Sheffield)

 bet365 коефициент: 2.75.

Следващ най-добър залог: Down To The Felt (T6, 9.14 Sheffield)

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365 коефициент: 1.66.

Трети най-добър залог залог: Taylors Wood (T2, 7.57 Sheffield)

bet365 коефициент: 3.50.

Днес дербито за кучета продължава с няколко състезания в Sheffield.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително bet365 на живо, са достъпни и за мобилни устройства или таблет с bet365 bonus. Навсякъде. Важат условия. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за надбягвания с хрътки само по bet365.

бет365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите бет365 спортни залози. Едва след като си направите бет365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти. Следете актуални коефициенти и за най-важните събития всеки ден с bet365 мобилно приложение. Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Повече новини за bet365 greyhound racing можете да прочетете на нашата страница bet-bg.

bet365 предлага пряко предаване на хрътки от три оператора с google search bet365. Прякото Предаване на Новини на RPGTV е безплатно за клиенти на bet365 ВХОД. За да гледате RPGTV, трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа. Ако състезанието се предава по RPGTV, тяхното лого ще се показва в горната част на талона. Прякото Предаване на BAGS е достъпно на компютър, мобилен и таблет за клиенти на bet365. За да гледате, първо трябва да направите залог на BAGS състезание за минимум 1 лв за победа или 0.50 лв. (или еквивалент в друга валута) и този залог трябва да се направи в деня на състезанието.

За да гледате пряко предаване на другите топ събития с хрътки в bet365, трябва да сте направили квалифициращ залог за 2 лв (или еквивалент в друга валута) или повече на състезанието, което желаете да гледате, като след това ще може да гледате чрез бутона в горната част на талона. Вашият квалифициращ залог ще Ви позволи да гледате всяко състезание, показано в това меню. За да имате достъп до услугата и да получавате добро качество на картината, е необходима добра интернет връзка, и 3G/4G или WiFi Twitter връзка за incognito мобилен или таблет.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com