Надбягвания с хрътки – 14 Януари залог Crayford

Bet BG Ви предоставя най-добрите коефициенти за предстоящите надбягвания с хрътки в , 14 Януари 2017,залог: Crayford

Най-добър залог: Droopys Scion (T6, 9.06 Crayford)

Следващ най-добър залог: Laganore Jenny (T4, 8.34 Crayford)

Трети най-добър залог: Newlawn Tom (T2, 10.11 Crayford)

Със събитието на Ladbrokes Golden Jacket преди 3 седмици и великолепния старт на 714 метра, тази вечер шоуто ще бъде в Crayford.

Droopys Scion (T6) даде сериозни заявки за победата на 9.06.

Ще стартира от втора позиция на старта на 8.34.

Newlawn Tom (T2) бяда добре преди една седмица, но може да се представи още по-добре днес на 10.11.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На живо, са достъпни и за мобилни устройства или таблет с bet365. Навсякъде. Важат условия.

Вижте още залози и прогнози за надбягвания с хрътки само по bet365.

Следвайте всички залози и прогнози за спорт, казино и покер само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Bet365 предлага пряко предаване на хрътки от три оператора с google search bet365. Прякото Предаване на Новини на RPGTV е безплатно за клиенти на Bet365 ВХОД. За да гледате RPGTV, трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа. Ако състезанието се предава по RPGTV, тяхното лого ще се показва в горната част на талона. Прякото Предаване на BAGS е достъпно на компютър, мобилен и таблет за клиенти на Bet365. За да гледате, първо трябва да направите залог на BAGS състезание за минимум 1 лв за победа или 0.50 лв за Подсигурен Залог. (или еквивалент в друга валута) и този залог трябва да се направи в деня на състезанието. Ако състезанието се предава по BAGS, тяхното лого ще се показва в горната част на талона до бутона Пряко Предаване.

За да гледате пряко предаване на другите топ събития с хрътки в Bet365, трябва да сте направили квалифициращ залог за 2 лв (или еквивалент в друга валута) или повече на състезанието, което желаете да гледате. След това ще може да гледате чрез бутона в горната част на талона. Вашият квалифициращ залог ще Ви позволи да гледате всяко състезание в това меню. За да имате достъп до услугата и да получавате добро качество на картината, е необходима добра интернет връзка. И 3G/4G или WiFi Twitter връзка за incognito мобилен или таблет.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com

Бет БГ.com