Надбягвания с хрътки – 20 Март залог Keplar Nine

Бет БГ Ви предоставя най-добрите коефициенти за предстоящите надбягвания с хрътки в , 20 Март 2017,залог: Keplar Nine

Най-добър залог: Keplar Nine (T6, 8.36 Nottingham)

bet365 коефициент: 2.10

Следващ най-добър залог: Beretta Hawk (T6, 4.57 Sheffield)

bet365 коефициент: 4.25

Трети най-добър залог залог: Swift Molossos (T5, 5.33 Sheffield)

bet365 коефициент: 3.75

Тази вечер дербито за кучета на Ladbrokes продължава с няколко състезания в Sheffield.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително Bet365 На живо, са достъпни и за мобилни устройства или таблет с bet365. Навсякъде. Важат условия.

Вижте още залози и прогнози за надбягвания с хрътки само по bet365.

Офертата Най-добри Коефициенти на Bet365 вече увеличава още повече Вашия коефициент! С Най-добри Коефициенти+, когато заложите, има коефициент за Вашата селекция – и ако НК е по-голям. Bet365 не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания. Предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Австралия. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви платят 5.50!

Bet365 предлага пряко предаване на хрътки от три оператора. Прякото Предаване на RPGTV е безплатно за клиенти на Bet365. За да гледате RPGTV, трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа. Ако състезанието се предава по RPGTV, тяхното лого ще се показва в горната част на талона. Прякото Предаване на BAGS е достъпно на компютър, мобилен и таблет за клиенти на Bet365. За да гледате, първо трябва да направите залог на BAGS състезание за минимум 1 лв за победа или 0.50 лв за Подсигурен Залог. (или еквивалент в друга валута) и този залог трябва да се направи в деня на състезанието. Ако състезанието се предава по BAGS, тяхното лого ще се показва в горната част на талона до бутона за Пряко Предаване.

За да гледате пряко предаване на другите състезания с хрътки в Bet365, трябва да сте направили квалифициращ залог за 2 лв (или еквивалент в друга валута) или повече на състезанието, което желаете да гледате, като след това ще може да гледате чрез бутона в горната част на талона. Вашият квалифициращ залог ще Ви позволи да гледате всяко състезание, показано в това меню. За да имате достъп до услугата и да получавате добро качество на картината, е необходима добра интернет връзка, и 3G/4G или WiFi връзка за мобилен или таблет.

Автор: Бет БГ / Bet BG