Намирането на защитник и нападател ще бъдат приоритетите на Кристъл Палас през януари

Мениджърът на английския елитен клуб Кристъл Палас Алън Пардю търси подсилване на защитната линия за втората част от първенството, а също така иска да вземе и поне още един нападател заради контузията на Конър Уикъм. Последният е аут до края на сезона, след като се налага да направи операция на кръстни връзки на коляното.
Палас стартира добре първенството, но в момента е на 14-а позиция във Висшата лига, само на три точки над зоната на изпадащите.

„Ние се нуждаем от някакво подкрепление през тази зима, защото всички останали отбори ще се подсилят. Много сме близо до изпадащите и нямаме право да се отпускаме. Привличането на един защитник с ляв крак, ще бъде много важно. А ако може да играе като ляв бек и като централен бранител, ще Бъде истинска находка. Но не е никак лесно да намерим на добро ниво. Контузията и операцията на Конър Уикъм ни принуди да действаме и в направлението на атаката. Ще бъдем много внимателни на големия пазар зимата и се надявам, че ще привлечем правилния човек“, заяви Пардю.

През миналия уикенд лондончани прекъснаха серията си от 6 мача без победа, след като разбиха с 3:0 Саутхамптън, а сега в събота играят срещу намиращия се на предпоследното място Хъл Сити.

bet365