Нант – Монако 11 август

Двубоят Нант – Монако от  Лига 1 на Франция ще се проведе на 11 август (събота) от 18:00 часа.  Монако ще бъде фаворит за победа над Нант. Шампионите от 2017 г. ще искат да стигнат до възможно най-доброто начало за този сезон.

Коефициентът за победа на Нант е 3.20 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.25.  Коефициентът за победа на  Монако е 2.30. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нант – Монако: Статистика Н2Н

Миналия сезон Нант спечели този двубой у дома с 1: 0.

Последните 6 срещи, когато Нант беше у дома, завършиха с по-малко от 2,5 гола.

Прогноза

Нант може и да завърши в горната половина, но ще се опита да се цели по-високо този сезон. Що се отнася до Монако колко отстъпки могат да предприемат? Те продължават да продават най-добрите си играчи всеки сезон и в един момент това ще донесе последствия. Залогът ни е да видим мач с нисък резултат, който може да завърши и с 0: 0 . Не очакваме нито един от отборите  да създаде много шансове. Подкрепата за Монако вече няма смисъл, докато не сме наясно със силните страни на отбора.

Под 2.5 гола

Резултат на полувреме: 0-0

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG