Нант – Ним неделя 10 Февруари bet365

Двубоят Нант – Ним от Лига 1 на Франция ще се проведе на 10 февруари (неделя) от 16:00 часа. Емоциите отново ще бъдат големи в Нант, защото смъртта на техния нападател Емилиано Сала е потвърдена в четвъртък вечерта.

Коефициентът за победа на Нант е 2.00. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Ним е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нант – Ним: Статистика Н2Н

Ним са в серия от 4 поредни загуби като гост.
Diego Carlos има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Нант. Anthony Briancon е с 6 за Ним.

Нант – Ним: Прогноза

Очаквайте странна атмосфера, дори ако Ним дойде да опита и да спечели играта, ще им бъде напомнено да се спасят до второто полувреме и затова смятаме, че този мач ще има мрачна атмосфера и смятаме, че няма да видим цели в първата половина на играта.

Може би играта ще се отвори още през второто полувреме, но трябва да разберете, че Нант е в траур за играч, който е бил много специален за тях, и това е всичко. Спорно е дали Ним ще се възползва от ситуацията.

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG