Нападателят на Астън Вила Джак Грийлиш може да премине в Лестър

Ръководството на Лестър ще отправи оферта на стойност 20 милиона лири към Астън Вила за нападателя Джак Грийлиш, съобщава английската преса. 22-годишният Грийлиш се представя много силно от началото на 2018 година и е в основата на класирането на бирмингамския клуб поне за плейофите в Чемпиъншип. Добрата му игра не е останала незабелязана от Клод Пюел, който планира да оформи нападателен тандем между него и Джейми Варди през следващия сезон.

Грийлиш има договор с Вила за още два сезона, като получава по 20 000 лири на седмица, но ако бирмингамският клуб не успее да се завърне във Висшата лига, ще му бъде много трудно да задържи в състава си младия англичанин.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Астън Вила са Heineken, Under Armour, Hisense, Utilita.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Автор: Бет – БГ / Bet – BG