Нападателят Хари Кейн се закани на Челси

Нападателят и голмайстор на Тотнъм вярва, че той и съотборниците му могат да сложат край на победната серия на „сините“. Нападателят Хари Кейн е нахъсан за победа в лондонското дерби с Челси, който се намира в страхотна серия от 12 поредни победи за първенството. Тотнъм приема тима на Антонио Конте на 4-ти януари, а преди това ще гостува на Уотфорд в първия ден на 2017 г.

Залози за победа на Тотнъм в неделя се приемат при коефициент от 1.61. Шансовете на Кейн да се разпише във вратата на „стършелите“ са оценени на 2.00. Коефициентът за успех на „шпорите“ над Челси е 2.37.

Челси може да увеличи на 13 поредните си победи за първенството преди визитата на „Уайт Харт Лейн“, ако спечели срещу Стоук Сити в събота (1.25 това да се случи). Тотнъм все още не познава вкуса на загубата у дома от началото на шампионата.

„Ние трябва да продължим да печелим мачовете си. Челси се намира в серия от 12 поредни победи. Надявам се, че ние ще сложим точка на тази поредица. Първо сме се фокусирали върху предстоящия си мач срещу Уотфорд. Искаме да се поздравим с още един успех. Срещу Челси ни очаква много голям мач. Не трябва да позволяваме разликата с тях да се увеличава още. Каквото и да се случи, ние трябва да направим всичко, за да спечелим тази среща“, каза Кейн.

Тотнъм изостава с десет точки от Челси във временното класиране. Нападателят Хари Кейн обаче продължава да вярва, че неговия тим има шанс да се пребори за шампионската титла (1.66 за триумф на Тотнъм във Висшата лига).

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол от Bet365

Save

Save